Duplex P. Benoitstraat 12

Laat je verleiden door deze opmerkelijke duplex, rijk aan geschiedenis en vol onaangeroerd potentieel. Gesitueerd in het kloppend hart van Blankenberge, bevindt deze woning zich op een ideale locatie: slechts een korte wandeling van de rustgevende zeedijk en op een boogscheut van de Grote Markt, het dynamische middelpunt van de stad.

Binnen de muren van dit majestueuze gebouw uit 1923, voel je de tijd stilstaan. Je wordt omarmd door de authentieke architectuur die getuige was van een vervlogen tijdperk. De hoge plafonds en de klassieke bouwdetails zorgen voor een sfeer van nostalgie, terwijl de ruime kamers een zee van mogelijkheden bieden.

Hoewel de duplex onmiskenbaar een liefdevolle en grondige renovatie nodig heeft, biedt het de perfecte gelegenheid om een persoonlijke stempel te drukken. Met de mogelijkheid om twee royale slaapkamers te creëren en voldoende ruimte voor een open woon- en eetruimte, kan dit de woning zijn waar je al jaren van droomt.

Stel je voor: na een dag van renovatiewerkzaamheden loop je naar de nabijgelegen zeedijk voor een frisse bries, of bezoek je de lokale markt voor wat verse producten. De combinatie van het stadsleven en de kust maakt dit pand uniek in zijn soort.

Dit is dé kans om een stukje van Blankenberge’s rijke geschiedenis te herontdekken, te restaureren en om te toveren tot een modern meesterwerk dat jouw unieke stijl en visie weerspiegelt.

Nog niet het pand gevonden dat je zocht?

Contacteer ons en wordt op de hoogte gehouden van de laatste nieuwe panden
Bij kept'n vastgoed zetten we alle zeilen bij om uw woning in de kijker te zetten!
  • Kept'n Vastgoed
  • Zeedijk 214 bus 4
  • 8370 Blankenberge
  • info@keptn.be
  • BIV: 502 653

Abonneer op onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van al onze nieuwe projecten en evenementen.
Copyright © 2024 Kept'n Vastgoed. all rights reserved.

Ontdek

Oude charme, Nieuwe luxe
🔒 Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden