Opbrengsteigendom Serg. de Bruynestraat 34

3 luxueus afgewerkte appartementen te koop.

Stap binnen in deze prachtige opbrengsteigendom in de De Bruynestraat 34, en laat je betoveren door het samenspel van historische charme en modern design. Deze volledig gerenoveerde parel, bestaande uit drie luxe appartementen, is een meesterwerk waar zelfs de architect trots op is.

Aan de buitenzijde vormen traditionele bakstenen gevels met sierlijke details een perfecte harmonie met moderne ramen.

Het interieur van het gelijkvloerse duplex appartement ademt een luchtige en eigentijdse sfeer uit. De strakke, witte keuken met een uitgestrekt kookeiland biedt de perfecte plek voor culinaire avonturen en gezellig samenzijn. Zonlicht stroomt rijkelijk door de grote ramen, en de toevoeging van hangende planten brengt een stukje natuur naar binnen. Het appartement heeft 3 slaapkamers, weliswaar niet al te groot maar ideaal voor een gezin met jonge kinderen. Het appartement is echt met hoogwaardige materialen ingericht. Een leuke stadstuin met een werkhuis maken het geheel af. De foto’s beamen dit en tonen nog meer details.

De andere twee appartementen ( 1 slaapkamer) zijn ook mooi afgewerkt, met een perfecte combinatie van comfort en stijl, en bieden een rustig, modern woongevoel in elke ruimte.

Aangezien het gekwalificeerd wordt als opbrengsteigendom, laten we de investeringsmogelijkheden bekijken.

  1. Regulier Rendement: Met maandelijkse huren van €700, €700 en €850 voor de appartementen, kijk je naar een jaarlijkse opbrengst van €30,600. Dat is een ROI van 5.1% op de totale aankoopkost van €600,000. Maandelijks is dit 2.550€
  2. Vakantieverhuur: Stel je voor, het grotere gelijkvloerse appartement verhuurd voor €160 per nacht en de bovenste appartementen voor €100 per nacht. Bij een bezetting van slechts 125 dagen per jaar, genereer je een indrukwekkende €45,000 per jaar. Een ROI van 7.5%. Maandelijks is dit 3.750€
  3. Zelf Wonen: Kies ervoor om zelf in een van de appartementen te wonen en de rest te verhuren, of ze alle drie te verhuren voor maximale opbrengst. De keuze is aan jou!

Tel daarbij op de jaarlijkse waardestijging van gemiddeld 4%, (24.000) en je hebt een investering die op vele manieren blijft geven.

Indien 80% dient ontleend te worden voor de aankoop ( met notariskosten een 600.000€), betalen we met een rentevoet van 4%, gedurende 20 jaar een maandelijkse som van 2.900€.

Conclusie: Of je nu zoekt naar een stabiele huurinkomstenbron, een vakantieverhuur goudmijn, of een combinatie van beide terwijl je zelf ter plaatse woont – dit pand in Blankenberge is de sleutel. Mis deze buitenkans niet en investeer in jouw toekomst! Het is een degelijke renovatie waarbij alle appartementen degelijk werden gerenoveerd. De inkomhal dient wel nog verder afgewerkt te worden maar ook daarvoor is er een oplossing.

De vakantieverhuurprijzen werden slechts berekend op schoolvakanties en enkele weekends. Reken een 35€/40€ per slaapplaats. In de bovenste appartementen kan eventueel slaapplaats in de living gecreëerd worden.

Nog niet het pand gevonden dat je zocht?

Contacteer ons en wordt op de hoogte gehouden van de laatste nieuwe panden
Bij kept'n vastgoed zetten we alle zeilen bij om uw woning in de kijker te zetten!
  • Kept'n Vastgoed
  • Zeedijk 214 bus 4
  • 8370 Blankenberge
  • info@keptn.be
  • BIV: 502 653

Abonneer op onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van al onze nieuwe projecten en evenementen.
Copyright © 2024 Kept'n Vastgoed. all rights reserved.

Ontdek

Oude charme, Nieuwe luxe
🔒 Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden