Waarom kiezen voor Kept’n Vastgoed?

In het vastgoed vaarwater zwemmen er natuurlijk heel wat andere makelaars. Wat maakt ons als makelaar nu zó bijzonder? Wel, dit:

7 goede redenen om voor Kept’n Vastgoed te kiezen

  • Wij verkiezen voor een persoonlijke aanpak. Geen open kantoor met naambord aan de gevel maar een gezellig salonkantoor, waar wij mensen met plezier ontvangen met een kopje koffie (of thee).
  • Wij luisteren naar vragen, noden en wensen en doen er alles aan om ze in vervulling te laten gaan. Onze actieve doch vriendelijke follow-up maakt het cirkeltje steeds mooi rond.
  • Onze marketingmix is absoluut allround. Wij zorgen telkens voor de juiste campagnes, berichten en reclame die opvallen, online & offline.
  • Onze flexibiliteit en bereikbaarheid staan garant voor een royale service. Wij werken 7/7, zelfs op zondag en zijn altijd bereid om op afspraak, een bezoek of meeting te houden na de kantooruren.
  • Wat als we een vraag of interesse krijgen in het Frans? Nous y répondons, tout simplement, car notre agence est entièrement bilingue ! Onze tweetaligheid is wellicht een van onze grootste troeven. Dat passen we dus ook graag op alles toe, zelfs op reclame.
  • Dankzij zijn opleiding als jurist, kan Frank Keppens (zaakvoerder) juridische contracten opmaken en in mensentaal omzetten. Ook bij juridische vragen, weet hij telkens het juiste advies te geven en bijstand te verlenen waar nodig. Hij vindt oplossingen waar u zelf nog niet aan dacht.
  • Onze jarenlange ervaring als syndicus zorgt er tevens voor dat wij onze gebouwen en dossiers ook écht kennen. Onze transparante communicatie hierover naar de mede-eigenaars wordt sterk gewaardeerd.

Volledig overtuigd of net niet? Geef ons een seintje, dan maken we graag eens kennis met je! Tot dan!

Linkedin