Appartement Steenstraat 2

Ontdek dit charmante hoekappartement in het levendige centrum van Blankenberge, waar de dynamiek van de stad en de rust van de kust elkaar ontmoeten. Dit appartement, gelegen op de 4de verdieping, is toegankelijk via een lift en biedt u het comfort en de gemakken van modern wonen.

Dit prachtige pand van 60 m², met een aantrekkelijke lay-out, omvat een slaapkamer, een badkamer, een apart toilet, een berging, een halfopen keuken en een aangename living. De living, badend in natuurlijk licht, nodigt uit tot ontspanning na een drukke dag. De keuken, functioneel en uitgerust, is perfect voor het bereiden van uw favoriete gerechten.

De slaapkamer biedt voldoende ruimte en rust, terwijl de badkamer een plek is voor welverdiende ontspanning. Extra opbergruimte wordt geboden door de praktische berging.

De ligging van dit appartement is werkelijk ongeëvenaard. Genesteld op de hoek van de bruisende winkelstraat, heeft u alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik: van boetieks en supermarkten tot cafés en restaurants.

Bovendien ligt het prachtige strand van Blankenberge slechts op een korte, 5 minuten durende wandeling van uw voordeur. Stelt u zich eens voor dat u de zachte zeelucht inademt en het zachte zand onder uw voeten voelt, elke dag weer.

Dit appartement biedt u de perfecte balans tussen stadsleven en kustgenot. Mis deze unieke kans niet om een deel van deze bruisende gemeenschap te worden.

Kom langs en ervaar het zelf! Uw toekomstige thuis wacht op u in Blankenberge.

 

Nog niet het pand gevonden dat je zocht?

Contacteer ons en wordt op de hoogte gehouden van de laatste nieuwe panden
Bij kept'n vastgoed zetten we alle zeilen bij om uw woning in de kijker te zetten!
  • Kept'n Vastgoed
  • Zeedijk 214 bus 4
  • 8370 Blankenberge
  • info@keptn.be
  • BIV: 502 653

Abonneer op onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van al onze nieuwe projecten en evenementen.
Copyright © 2024 Kept'n Vastgoed. all rights reserved.

Ontdek

Oude charme, Nieuwe luxe
🔒 Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden