TE HUUR

€ 1.500 / maand

Handelspand Keizersplein 15

Dit uitzonderlijke handelspand bevindt zich op een prominente locatie in Aalst. Met zijn toegang via zowel een stijlvolle poort als een conventionele ingangsdeur, biedt het een flexibele entree voor uw zakelijke onderneming.

Het pand is doordacht ingedeeld in drie delen: het voorgedeelte, het middengedeelte en het achtergedeelte. Elk van deze ruimtes biedt een eigen sfeer en functionaliteit, zoals te zien is op de bijgevoegde foto’s.

Gemak en comfort staan centraal met een volledig uitgeruste badkamer, inclusief douche en toilet. Dit verhoogt de functionaliteit van de ruimte, vooral voor bedrijven die lange uren maken of klanten voor langere tijd ontvangen.

Parkeerproblemen behoren tot het verleden dankzij de twee exclusieve parkeerplaatsen aan de achterzijde van het pand. Deze zijn gemakkelijk toegankelijk voor zowel personeel als klanten.

Een van de onderscheidende kenmerken van dit pand is de overvloedige lichtinval, dankzij de uitgebreide raampartijen. Dit zorgt niet alleen voor een aangename werkomgeving, maar benadrukt ook het moderne en open karakter van de ruimte.

Hoewel het pand recentelijk dienstdeed als horecazaak, biedt het een veelzijdig canvas voor diverse bedrijfsvoeringen, of dit nu een kantoor, een winkel of een ander soort onderneming is.

Als u op zoek bent naar een centraal gelegen, modern en functioneel handelspand in Aalst, dan is Keizersplein 15 de ideale keuze.

Nog niet het pand gevonden dat je zocht?

Contacteer ons en wordt op de hoogte gehouden van de laatste nieuwe panden
Bij kept'n vastgoed zetten we alle zeilen bij om uw woning in de kijker te zetten!
  • Kept'n Vastgoed
  • Zeedijk 214 bus 4
  • 8370 Blankenberge
  • info@keptn.be
  • BIV: 502 653

Abonneer op onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van al onze nieuwe projecten en evenementen.
Copyright © 2024 Kept'n Vastgoed. all rights reserved.

Ontdek

Oude charme, Nieuwe luxe
🔒 Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden